Προσθήκη νέας διαφήμισης εγγραφή Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή!

Άνδρας Αναζητά Άνδρα στην Lárisa

Για άνδρες που επιθυμούν να βρουν ένα φίλο για μακροχρόνια, σοβαρή σχέση, ραντεβού ή ακόμα και γνωριμίες για σεξ με άλλους άνδρες, το Xlist.gr είναι ο καλύτερος προορισμός. Ομοφυλόφιλοι άνδρες μπορούν να δημοσιεύσουν τις δικές τους αγγελίες εδώ και να βρουν: υπηρεσίες σεξ, swinging, BDSM και φετίχ, διαδικτυακό σεξ και ακόμα περισσότερα. Μπορείτε ακόμα και σαν γκέι ζευγάρι να γνωρίσετε άλλους άντρες ή ζευγάρια, γκέι ή bisexual.

Όλα1298
Όλες οι αγγελίες σε μια σελίδα
Σεξουαλικές Γνωριμίες892
Μόνο αγγελίες πρακτορείων σεξ. Μόνο αγγελίες πρακτορείων δημοσιεύονται εδώ
BDSM62
Για τους λάτρεις του BDSM. Αγγελίες σχετικές με BDSM. Εδώ μπορείτε να βρείτε υποτακτικό/ή ή αφέντη/αφέντρα
Φετίχ54
Για όσους έχουν φετίχ. Αγγελίες για κάθε είδους φετίχ και για όλα τα γούστα.
Διαδικτυακό σεξ30
Για όσους αναζητούν διαδικτυακό σεξ, cyber sex ή τηλεφωνικό σεξ. Αγγελίες με ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο.
Επαγγελματίες συνοδοί86
Αγγελίες ανεξάρτητων συνοδών για γυναίκες. Αγγελίες γυναικών-συνοδών με αμοιβή
Στοματικό σεξ40
Για τους λάτρεις του στοματικού σεξ. Αγγελίες για στοματικό σεξ στην {Ελλάδα}.
Swingers5
Πάρτι για ζευγάρια swingers και κάθε είδους εκδήλωση με ανταλλαγή συντρόφων.
Ερωτικά μασάζ25
Ερωτικό μασάζ, χώροι για μασάζ. Αγγελίες με ερωτικό μασάζ για άντρες και γυναίκες.
Άλλα104
Διάφορες αγγελίες για ενήλικες, πωλήσεις sex toys και άλλες προσφορές ή αγγελίες που δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Άντρας αναζητά άντρα: Γκέι ραντεβού στην Ελλάδα

Άντρας αναζητά άντρα για σεξ, σοβαρή φιλία ή συναντήσεις φετίχ. Αυτές είναι οι αγγελίες που εμφανίζονται περισσότερο σε αυτήν την κατηγορία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης ή τις κατηγορίες για να περιορίσετε τη λίστα των αποτελεσμάτων και να δείτε τι ψάχνουν οι άλλοι άντρες στο Xlist.gr. Φυσικά, μπορείτε να δημοσιεύσετε τη δική σας αγγελία εντελώς δωρεάν. Απαιτούνται μόλις 1-2 λεπτά από τον χρόνο σας και όταν ανέβει και εγκριθεί η αγγελία σας για σεξ ή ραντεβού με άντρα θα είναι ορατή σε όλα τα μέλη και τους επισκέπτες του Xlist.gr.

Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε και να ταξινομήσετε όλες τις αγγελίες των αντρών που αναζητούν έναν άλλον άντρα ανά δημοφιλία, ημερομηνία δημοσίευσης ή κατηγορία. Αυτό θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τη λίστα των αποτελεσμάτων και να δείτε μόνο αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Αν είστε άντρα που αναζητά άντρα, στο πόρταλ μας θα βρείτε περισσότερους άνδρες για γκέι ραντεβού απ’ ότι οπουδήποτε αλλού.

Γιατί ένας άντρας να αναζητήσει άντρα στο Xlist.gr;

Η αναζήτηση άντρα για άντρα σύντροφο ή σεξουαλικό παρτενέρ στο Xlist.gr είναι πιο εύκολη από ποτέ για τρεις λόγους: Γιατί εδώ μπορεί να γίνει με ασφάλεια, ευκολία και με τεράστια ποικιλία επιλογών.

Εάν ενδιαφέρεστε για γκέι γνωριμίες είναι σημαντικό να ανακαλύψετε ποιο site γνωριμιών ή ραντεβού σας επιτρέπει να αναζητήσετε άντρες, φίλους ή συντρόφους με ασφάλεια και ευκολία. Το Xlist.gr προσφέρει ακριβώς αυτό. Εδώ μπορείτε να αναφέρετε ψεύτικες ή προσβλητικές αγγελίες και η διαχείριση της σελίδας θα τις αφαιρέσει άμεσα.

Όσον αφορά την απλότητα, πουθενά στο διαδίκτυο δεν είναι ευκολότερο να βρείτε άντρες σεξουαλικούς συντρόφους απ' ό,τι στο Xlist.gr. Εδώ μπορείτε να ταξινομήσετε τις αγγελίες βάσει των ενδιαφερόντων σας, να ανεβάσετε μια αγγελία δωρεάν, να δείτε όλες τις άλλες αγγελίες και να αλληλεπιδράσετε με τα μέλη που τις ανέβασαν.

Τέλος, υπάρχει μεγάλη ποικιλία υποψηφιων συντρόφων, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε αμέτρητες επιλογές.