Προσθήκη νέας διαφήμισης εγγραφή Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή!

Αγγελίες BDSM στην Lárisa

Αγγελίες BDSM: Θέλετε να προσθέσετε λίγο πικάντικο στοιχείο στην κρεβατοκάμαρά σας; Ενδιαφέρεστε για παιχνίδια BDSM, φετίχ και S&M; Βρίσκεστε ακριβώς εκεί που πρέπει. Στην πλατφόρμα αγγελιών ραντεβού Xlist.gr, κάθε άνδρας, γυναίκα, ζευγάρι ή bisexual άτομο μπορεί να βρει και να επικοινωνήσει με λάτρεις του BDSM.

Όλα1298
Όλες οι αγγελίες σε μια σελίδα
Σεξουαλικές Γνωριμίες892
Μόνο αγγελίες πρακτορείων σεξ. Μόνο αγγελίες πρακτορείων δημοσιεύονται εδώ
BDSM62
Για τους λάτρεις του BDSM. Αγγελίες σχετικές με BDSM. Εδώ μπορείτε να βρείτε υποτακτικό/ή ή αφέντη/αφέντρα
Φετίχ54
Για όσους έχουν φετίχ. Αγγελίες για κάθε είδους φετίχ και για όλα τα γούστα.
Διαδικτυακό σεξ30
Για όσους αναζητούν διαδικτυακό σεξ, cyber sex ή τηλεφωνικό σεξ. Αγγελίες με ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο.
Επαγγελματίες συνοδοί86
Αγγελίες ανεξάρτητων συνοδών για γυναίκες. Αγγελίες γυναικών-συνοδών με αμοιβή
Στοματικό σεξ40
Για τους λάτρεις του στοματικού σεξ. Αγγελίες για στοματικό σεξ στην {Ελλάδα}.
Swingers5
Πάρτι για ζευγάρια swingers και κάθε είδους εκδήλωση με ανταλλαγή συντρόφων.
Ερωτικά μασάζ25
Ερωτικό μασάζ, χώροι για μασάζ. Αγγελίες με ερωτικό μασάζ για άντρες και γυναίκες.
Άλλα104
Διάφορες αγγελίες για ενήλικες, πωλήσεις sex toys και άλλες προσφορές ή αγγελίες που δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Δεν βρέθηκαν στοιχεία

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το BDSM;

Το BDSM είναι ένα διεθνές ακρωνύμιο που αφορά ρόλους, παιχνίδια ρόλων και σχετικές δραστηριότητες σε ένα ερωτικό πλαίσιο. Το BDSM είναι μια συντομογραφία για τα λόγια Bondage (Δεσμεύσεις), Discipline (Πειθαρχία), Dominance (Κυριαρχία)/Submission (Υποταγή), Sadomasochism (Σαδομαζοχισμός).

Αυτά είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή σεξουαλικά γούστα και πρακτικές στην ερωτική ζωή των ανθρώπων. Σύμφωνα με στατιστικές, περίπου 50% των γυναικών και 60% των ανδρών φαντασιώνονται να είναι κυρίαρχοι στο σεξ. Τα ίδια στοιχεία έχουν δείξει ότι άνδρες, γυναίκες και ζευγάρια όλων των ηλικιών ασχολούνται με το BDSM. Αυτά τα παιχνίδια μπορεί να περιλαμβάνουν: Χειροπέδες, καλύμματα για τα μάτια, σχοινιά, μαστίγια, παιχνίδια ρόλων και άλλες σκληρές συμπεριφορές.

Οι αγγελίες για BDSM συνήθως καθορίζουν ποιο ρόλο σκοπεύει να παίξει η κάθε πλευρά, για παράδειγμα, αφέντης ή υποτακτικός.

Το BDSM κατανέμεται σε αρκετά κύρια μέρη:

  • Δεσμά ή περιορισμοί: Περιλαμβάνουν οτιδήποτε συνεπάγεται τον περιορισμό της ελευθερίας κίνησης (χειροπέδες, σχοινιά και άλλα εργαλεία).
  • Πειθαρχία: Αναφέρεται στη χρήση τακτικών τιμωρίας από το άτομο που αναλαμβάνει τον κυρίαρχο ρόλο, με τις οποίες τιμωρεί το άτομο που έχει υποτακτικό ρόλο (sub).
  • Κυριαρχία: Επίδειξη φυσικής κυριαρχίας πάνω σε έναν σκλάβο.
  • Υποταγή: Υποταγή και υπακοή προς τον αφέντη και τη συμπεριφορά του.
  • Σαδομαζοχισμός: Ο σαδομαζοχισμός περιλαμβάνει τις οδυνηρές και επίπονες δραστηριότητες που προέρχονται από σωματικό και ψυχολογικό πόνο που προκαλεί ο αφέντης στον υποτακτικό.

Να θυμάστε ότι χρειάζεται πάντα να έχετε ορίσει εξαρχής μια λέξη-κλειδί που μπορείτε να πείτε κατά τη διάρκεια του BDSM, εφόσον έχετε υποτακτικό ρόλο, έτσι ώστε ο αφέντης να καταλάβει ότι πρέπει να σταματήσει αμέσως αυτό που κάνει. Αυτό βοηθά να αποφεύγονται δυσάρεστες εμπειρίες. Επίσης, μη βιαστείτε να δοκιμάσετε όλες τις νέες εμπειρίες μαζί. Αν δεν έχετε εμπειρία στο BDSM καλύτερα να ξεκινήστε με ό,τι βρίσκετε πιο κοντά στα γούστα σας ή είναι λιγότερο επίπονο.

Διαφημίσεις BDSM σεξ στην Ελλάδα

Θα βρείτε πολλές αγγελίες με BDSM σε ολόκληρη την Ελλάδα. Άντρες, γυναίκες ή ζευγάρια που ψάχνουν για ρόλους sub ή dom μπορούν να βρουν τον ιδανικό τους σύντροφο στο Xlist.gr. Η δημοσίευση αγγελιών είναι δωρεάν και μπορείτε επίσης να τις ταξινομήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, εμφανίζονται μόνο οι διαφημίσεις BDSM που ταιριάζουν στις προσδοκίες και τις προτιμήσεις σας.

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν ή να δείτε αγγελίες που θα είναι ορατές σε όλους τους επισκέπτες του Xlist.gr. Κάνοντας κλικ σε μια αγγελία θα δείτε τις πιο σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το άτομο που τη δημοσίευσε: Ηλικία, προφίλ,, φωτογραφίες (αν έχουν αναρτηθεί), πόλη και κείμενο αγγελίας. Αυτές οι πληροφορίες θα σας επιτρέψουν να ξεκινήσετε γρήγορα την επικοινωνία και να δείτε ποια μέλη αναζητούν παρόμοια πράγματα με εσάς. Στο πλαίσιο του BDSM αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς όλο το νόημα εδώ είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των παρτενέρ.

Πάντα επιλέγετε προσεκτικά τους συντρόφους σας από τις αγγελίες BDSM. Να είστε σαφείς όσον αφορά τα όριά σας, ώστε να κάνετε την εμπειρία όσο πιο ευχάριστη γίνεται. Αν υποψιαστείτε ότι μια διαφήμιση είναι ψεύτικη ή εκτός θέματος παρακαλούμε αναφέρετε την, ώστε η διαχείριση μας να μπορέσει να την αφαιρέσει!

Για ραντεβού BDSM, αναζητήστε αγγελίες στο Xlist.gr

Μπορείτε να δημοσιεύσετε μια διαφήμιση ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Xlist.gr για ραντεβού S&M σε λιγότερο από 2 λεπτά. Εδώ ανοίγετε αμέσως την πόρτα για να συνδεθείτε με χιλιάδες άλλους ενήλικες άνδρες, γυναίκες ή ζευγάρια που ενδιαφέρονται για ραντεβού BDSM. Διαθέτουμε μια ξεχωριστή κατηγορία αγγελιών που αφορά μόνο μέλη που ψάχνουν για ραντεβού BDSM.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε γρήγορα συντρόφους για σεξ BDSM στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο, τη Λάρισα, το Βόλι ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα. Μην ξεχνάτε ότι το Xlist.gr είναι ένα μεγάλο πόρταλ για πολλά περισσότερα πράγματα από απλά ραντεβού BDSM. Επιλέξτε αυτό που είναι πιο σχετικό με τα γούστα σας και βρείτε ανθρώπους που θα απολαύσετε να περνάτε χρόνο μαζί τους.