Προσθήκη νέας διαφήμισης εγγραφή Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή!

Ερωτικό Μασάζ στην Thessaloníki

Ερωτικά Μασάζ: Αναζητάτε ένα καλό ερωτικό μασάζ; Μήπως είστε θεραπευτής ταντρικού ή ερωτικού μασάζ και θέλετε να διαφημίσετε τις υπηρεσίες σας; Σε κάθε περίπτωση βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Το Xlist.gr έχει τις πιο δημοφιλείς αγγελίες ερωτικού μασάζ στην Ελλάδα. Καταχωρήστε τη δική σας αγγελία ή βρείτε έναν άνδρα ή γυναίκα που προσφέρει το ερωτικό μασάζ που χρειάζεστε.

Όλα1276
Όλες οι αγγελίες σε μια σελίδα
Σεξουαλικές Γνωριμίες891
Μόνο αγγελίες πρακτορείων σεξ. Μόνο αγγελίες πρακτορείων δημοσιεύονται εδώ
BDSM62
Για τους λάτρεις του BDSM. Αγγελίες σχετικές με BDSM. Εδώ μπορείτε να βρείτε υποτακτικό/ή ή αφέντη/αφέντρα
Φετίχ53
Για όσους έχουν φετίχ. Αγγελίες για κάθε είδους φετίχ και για όλα τα γούστα.
Διαδικτυακό σεξ30
Για όσους αναζητούν διαδικτυακό σεξ, cyber sex ή τηλεφωνικό σεξ. Αγγελίες με ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο.
Επαγγελματίες συνοδοί69
Αγγελίες ανεξάρτητων συνοδών για γυναίκες. Αγγελίες γυναικών-συνοδών με αμοιβή
Στοματικό σεξ39
Για τους λάτρεις του στοματικού σεξ. Αγγελίες για στοματικό σεξ στην {Ελλάδα}.
Swingers5
Πάρτι για ζευγάρια swingers και κάθε είδους εκδήλωση με ανταλλαγή συντρόφων.
Ερωτικά μασάζ24
Ερωτικό μασάζ, χώροι για μασάζ. Αγγελίες με ερωτικό μασάζ για άντρες και γυναίκες.
Άλλα103
Διάφορες αγγελίες για ενήλικες, πωλήσεις sex toys και άλλες προσφορές ή αγγελίες που δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Δεν βρέθηκαν στοιχεία

Τι είναι το ερωτικό μασάζ;

Το μασάζ είναι μια μορφή θεραπείας που διεγείρει τους ιστούς και τους μύες με εξωτερικά μέσα. Κατά τη διάρκεια ενός μασάζ το σώμα του ασθενούς ή του πελάτη αγγίζεται για να ενεργοποιηθεί η σωστή κυκλοφορία του αίματος, να προσφέρει ευχάριστες αισθήσεις και να αφαιρέσει τα σημεία έντασης. Με αυτόν τον τρόπο το άτομο χαλαρώνει και απολαμβάνει τη διαδικασία.

Το ερωτικό μασάζ περιλαμβάνει διέγερση που δεν επικεντρώνεται απαραίτητα στην ανάρρωση ή τη χαλάρωση, αλλά στο σεξουαλικό κομμάτι και την ερωτική αισθησιακότητα. Όπως σε ένα κανονικό μασάζ, το ερωτικό μασάζ απαιτεί τον επαγγελματισμό, την εξειδίκευση του μασέρ, την καλή προετοιμασία και την αισθησιακή ατμόσφαιρα. Η συνδυασμένη χρήση αυτών των στοιχείων - αρώματα, περιβάλλον, ήχος και χαλάρωση του σώματος - δημιουργεί τις προΫποθέσεις για ένα καλό ερωτικό μασάζ.

Πώς μπορώ να βρω ένα καλό ερωτικό μασάζ;

Οι ειδικοί συνιστούν να ξεκινήσετε επιλέγοντας το σωστό μέρος. Ένα ερωτικό μασάζ πρέπει να γίνεται σε ένα δωμάτιο όπου δεν υπάρχει θόρυβος ή άλλες αποσπάσεις. Το δωμάτιο πρέπει να είναι ζεστό και άνετο για να χαλαρώσετε πλήρως κατά τη διάρκεια του μασάζ.

Επίσης, είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί ένα καλό ερωτικό μασάζ χωρίς τη χρήση των απαραίτητων ελαίων. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να τοποθετηθεί μια πετσέτα ή ένα ειδικό προστατευτικό στρώμα κάτω από την περιοχή του μασάζ ή, ακόμα καλύτερα, να χρησιμοποιηθεί ένα τραπέζι μασάζ. Η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του μασάζ θα εμπλουτιστεί από ευχάριστα αρωματικά, αιθέρια έλαια και κεριά. Η μουσική επίσης μπορεί να είναι σημαντική, οπότε διαλέξτε κάτι χαλαρωτικό και αισθησιακό. Συνήθως είναι εύκολο να βρείτε μια λίστα αναπαραγωγής με μουσική μασάζ στο διαδίκτυο, ώστε να περιλαμβάνει τα κατάλληλα τραγούδια.

Έχουμε επίσης μερικές συμβουλές σχετικά με την τεχνική του μασάζ:

  • Αλείψτε με λίγο λάδι τα χέρια σας. Είναι καλύτερο να μη ρίχνετε το λάδι απευθείας στο σώμα του άλλου ατόμου.
  • Ξεκινήστε το μασάζ από τους καρπούς ή τους γοφούς και μεταβείτε στα δάχτυλα των χεριών ή των ποδιών.
  • Χρησιμοποιώντας απαλές, σαν χάιδεμα, κινήσεις, ακολουθήστε το περίγραμμα κάθε χειρός ή ποδιού με τις άκρες των δακτύλων σας.
  • Αγκαλιάστε απαλά και τραβήξτε τα δάχτυλα του συντρόφου ένα-ένα με τον αντίχειρα και τον δείκτη. Πηγαίνετε με τη σειρά, από το μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού.
  • Με τον αντίχειρα, τρίψτε την παλάμη του χεριού ή τον πέλμα του ποδιού σε κυκλική κίνηση, με ελαφριά πίεση. Κατά τη διάρκεια αυτής της κίνησης, αγκαλιάστε ελαφρά το χέρι/πόδι με τα υπόλοιπα δάχτυλα.
  • Ολοκληρώστε με απαλές κινήσεις από τον καρπό/αστράγαλο προς τις άκρες των δακτύλων, με τις άκρες των δακτύλων σας, όπως πριν.
  • Κατά τη διάρκεια του μασάζ μπορείτε να αγγίζετε ο ένας τον άλλον με το σώμα σας.

Θυμηθείτε να πάρετε τον χρόνο σας. Το ερωτικό μασάζ απαιτεί υπομονή, αισθησιασμό και απαλές κινήσεις.

Ερωτικό μασάζ στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα μπορείτε εύκολα να βρείτε άτομα που προσφέρουν ερωτικά και σεξουαλικά μασάζ. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτού του είδους την εμπειρία ή θέλετε να προσφέρετε εσείς τέτοιες υπηρεσίες, μη διστάσετε να δημοσιεύσετε αγγελίες ή να κοιτάξετε τη λίστα εκείνων που έχουν ήδη δημοσιεύσει. Μην ξεχνάτε ότι ένα ερωτικό μασάζ μπορεί να καταλήξει σε σεξουαλική εκτόνωση ή και όχι. Το ερωτικό μασάζ δεν είναι απαραίτητα μια ερωτική υπηρεσία, οπότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ενδιαφερόμενους πριν κλείσετε ραντεβού, ώστε να συζητήσετε τις προτιμήσεις σας και να συμφωνήσετε ως προς την υπηρεσία. Τα μασάζ προσφέρονται όχι μόνο από αυτοαπασχολούμενους μασέρ, αλλά και από κέντρα μασάζ.

Αγγελίες για ερωτικό μασάζ για άντρες και γυναίκες στο Xlist.gr

Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να βρουν εύκολα ερωτικά μασάζ στο διαδίκτυο. Οι επαγγελματίες μασέρ, καθώς και οι άνθρωπου που αναζητούν τέτοιου είδους υπηρεσίες, μπορούν να δημοσιεύσουν δωρεάν τις αγγελίες τους στο Xlist.gr, χωρίς καν να κάνουν εγγραφή. Μπορείτε να δείτε ποιος προσφέρει ερωτικά και σεξουαλικά μασάζ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα, Βόλο, ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να φιλτράρετε τις αγγελίες ανά τοποθεσία και ηλικία, δημοτικότητα ή ημερομηνία δημοσίευσης, για να βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτές που σας ενδιαφέρουν.