Προσθήκη νέας διαφήμισης εγγραφή Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή!

Γυναίκες Αναζητούν Γυναίκες

Κάθε γυναίκα που αναζητά ερωτικές γνωριμίες και σχέση με άλλη γυναίκα μπορεί να δημοσιεύσει μια αγγελία και να εγγραφεί στο Xlist.gr. Εδώ είναι εύκολο να βρείτε άτομα με κοινά ενδιαφέρονται που αναζητούν ό,τι κι εσείς. Κάθε ομοφυλόφιλη ή bisexual γυναίκα μπορεί να γνωρίσει τη μαγεία των ερωτικών ραντεβού τώρα.

Όλα1242
Όλες οι αγγελίες σε μια σελίδα
Σεξουαλικές Γνωριμίες874
Μόνο αγγελίες πρακτορείων σεξ. Μόνο αγγελίες πρακτορείων δημοσιεύονται εδώ
BDSM62
Για τους λάτρεις του BDSM. Αγγελίες σχετικές με BDSM. Εδώ μπορείτε να βρείτε υποτακτικό/ή ή αφέντη/αφέντρα
Φετίχ53
Για όσους έχουν φετίχ. Αγγελίες για κάθε είδους φετίχ και για όλα τα γούστα.
Διαδικτυακό σεξ30
Για όσους αναζητούν διαδικτυακό σεξ, cyber sex ή τηλεφωνικό σεξ. Αγγελίες με ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο.
Επαγγελματίες συνοδοί53
Αγγελίες ανεξάρτητων συνοδών για γυναίκες. Αγγελίες γυναικών-συνοδών με αμοιβή
Στοματικό σεξ38
Για τους λάτρεις του στοματικού σεξ. Αγγελίες για στοματικό σεξ στην {Ελλάδα}.
Swingers5
Πάρτι για ζευγάρια swingers και κάθε είδους εκδήλωση με ανταλλαγή συντρόφων.
Ερωτικά μασάζ24
Ερωτικό μασάζ, χώροι για μασάζ. Αγγελίες με ερωτικό μασάζ για άντρες και γυναίκες.
Άλλα103
Διάφορες αγγελίες για ενήλικες, πωλήσεις sex toys και άλλες προσφορές ή αγγελίες που δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Δεν βρέθηκαν στοιχεία
3 4 5

Γυναίκες αναζητούν γυναίκες: Λεσβιακά ραντεβού

Ανεξάρτητα από την ηλικία της γυναίκας που αναζητά μια άλλη γυναίκα, το Xlist.gr είναι το κατάλληλο μέρος για αυτή την αναζήτηση. Με μόλις λίγα κλικ στην πλατφόρμα μας μπορείτε να ανεβάσετε μια δωρεάν αγγελία γνωριμιών και να διαβάσετε άλλες αγγελίες μελών, να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους και να προχωρήσετε σε ένα ραντεβού γεμάτο συγκινήσεις. Για γυναίκες που αναζητούν μια σύντροφο της καρδιάς ή απλά ραντεβού για σεξ, στην κατηγορία των λεσβιακών ραντεβού θα μπορέσουν να βρουν αυτό που επιθυμούν.

Μπορείτε να αναζητήσετε λεσβιακό ραντεβού βάσει της πόλης σας, ενός συγκεκριμένου χόμπι ή με κριτήριο το τι ακριβώς ψάχνετε, ακόμα και να ταξινομήσετε τις αγγελίες ανά δημοφιλία. Οι γυναίκες στο Xlist.gr αναζητούν: ραντεβού με άντρα, γυναίκας με γυναίκα, BDSM και φετίχ, ραντεβού για swinging και ομαδικό σεξ, ερωτικό μασάζ, cyber σεξ και οτιδήποτε άλλο.

Χρησιμοποιώντας την επιλογή για φιλτράρισμα αγγελιών, κάθε γυναίκα μπορεί να φιλτράρει τις αγγελίες για να δει μόνο γυναίκες και ζευγάρια της επιθυμητής ηλικίας. Η ανάρτηση μιας αγγελίας καθώς και η εγγραφή στο πόρταλ είναι διαδικασίες εύκολες που γίνονται άμεσα με μερικά κλικ.

Γιατί μια γυναίκα να ψάξει για γυναίκα στο Xlist.gr;

Αν είστε γυναίκα που αναζητά μια άλλη κοπέλα, γυναίκα ή ζευγάρι, το Xlist.gr είναι πιθανότατα ο πιο βολικός τρόπος για να κάνετε γνωριμίες. Αυτό οφείλεται σε δύο βασικούς λόγους: Το ότι το πόρταλ μας εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ανωνυμία σας, καθώς και μια τεράστια γκάμα επιλογών.

Η ασφάλεια εξασφαλίζεται με την έγκριση κάθε δημοσίευσης από το μέλος που τη φιλοξενεί. Αν μια δημοσίευση είναι εκτός θέματος, παραπλανητική ή προσβλητική, μπορεί να αναφερθεί στη διοίκηση του πόρταλ. Όλες αυτές οι αναφορές ελέγχονται και, αν η δημοσίευση δεν πληροί τα κριτήρια ή είναι προσβλητική ή αναληθής, αφαιρείται.

Επίσης, υπάρχει τεράστια γκάμα αγγελιών από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε αυτές που επιθυμείτε. Άλλωστε, οι γυναίκες που αναζητούν άλλες γυναίκες μπορούν να δημοσιεύσουν αγγελίες και να δουν αγγελίες άλλων μελών δωρεάν. Αυτό σας επιτρέπει να βρείτε και να συνομιλήσετε με χρήστες που σας ενδιαφέρουν πριν κανονίσετε κάποιο ραντεβού για σεξ ή για σχέση.