Προσθήκη νέας διαφήμισης εγγραφή Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή!

Αγγελίες Φετίχ

Αγγελίες Φετίχ: Αναζητάτε συντρόφους για εμπειρίες με φετίχ; Οι κατηγοριοποιημένες αγγελίες φετίχ του Xlist.gr είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσετε να γνωρίζετε άλλους φαν του είδους. Εδώ μπορείτε να βρείτε άνδρες, γυναίκες ή ζευγάρια που ενδιαφέρονται για ό,τι σας αρέσει ή βρίσκουν συναρπαστικό τον φετιχιστικό κόσμο. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε δωρεάν τη δική σας αγγελία. Τι περιμένετε; Βυθιστείτε στην περιπέτεια των ραντεβού σήμερα.

Όλα1276
Όλες οι αγγελίες σε μια σελίδα
Σεξουαλικές Γνωριμίες891
Μόνο αγγελίες πρακτορείων σεξ. Μόνο αγγελίες πρακτορείων δημοσιεύονται εδώ
BDSM62
Για τους λάτρεις του BDSM. Αγγελίες σχετικές με BDSM. Εδώ μπορείτε να βρείτε υποτακτικό/ή ή αφέντη/αφέντρα
Φετίχ53
Για όσους έχουν φετίχ. Αγγελίες για κάθε είδους φετίχ και για όλα τα γούστα.
Διαδικτυακό σεξ30
Για όσους αναζητούν διαδικτυακό σεξ, cyber sex ή τηλεφωνικό σεξ. Αγγελίες με ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο.
Επαγγελματίες συνοδοί69
Αγγελίες ανεξάρτητων συνοδών για γυναίκες. Αγγελίες γυναικών-συνοδών με αμοιβή
Στοματικό σεξ39
Για τους λάτρεις του στοματικού σεξ. Αγγελίες για στοματικό σεξ στην {Ελλάδα}.
Swingers5
Πάρτι για ζευγάρια swingers και κάθε είδους εκδήλωση με ανταλλαγή συντρόφων.
Ερωτικά μασάζ24
Ερωτικό μασάζ, χώροι για μασάζ. Αγγελίες με ερωτικό μασάζ για άντρες και γυναίκες.
Άλλα103
Διάφορες αγγελίες για ενήλικες, πωλήσεις sex toys και άλλες προσφορές ή αγγελίες που δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Δεν βρέθηκαν στοιχεία
1 2 3

Αγγελίες φετίχ στην Ελλάδα

Στο Xlist.gr υπάρχει μια ξεχωριστή κατηγορία για αγγελίες με φετίχ. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει όλες τις αγγελίες όπου οι χρήστες ψάχνουν για νέες εμπειρίες στον κόσμο του φετίχ ή αναζητούν να εξερευνήσουν ήδη γνωστές απολαύσεις με άλλους.

Ο όρος σεξουαλικό φετίχ αναφέρεται στην τάση ενός ατόμου να ερεθίζεται από συγκεκριμένες εικόνες ή άλλες αισθήσεις που δεν σχετίζονται με το συνηθισμένο σεξ. Μπορεί να είναι φετίχ για ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος, ρούχα, υποδήματα, αξεσουάρ, υλικά. Τα φετίχ μπορεί να αφορούν κάτι πέρα από υλικά αντικείμενα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αφορά, άλλες, ψυχολογικές αισθήσεις. Συχνά ο όρος φετίχ συνδέεται με το BDSM, γι' αυτό και αυτές οι διαφημίσεις μπορεί να είναι παρόμοιες.

Το πιο σημαντικό πράγμα για να κατανοήσετε είναι ότι ο κόσμος των φετίχ είναι πολύ ευρύς και ιδιαίτερος. Στην πλατφόρμα μας μπορείτε να βρείτε αγγελίες που σχετίζονται με τα πιο σπάνια αλλά και τα πιο δημοφιλή φετίχ. Είναι ένας ασφαλής χώρος όπου όλοι μπορούν να μοιραστούν τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες τους και να βρουν άνδρες, γυναίκες ή ζευγάρια με παρόμοια ενδιαφέροντα. Στο Xlist.gr μπορείτε να δείτε αγγελίες φετίχ από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο, τη Θεσσαλία ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή στην Ελλάδα.

Κάντε τις φετίχ φαντασιώσεις σας πραγματικότητα με το Xlist.gr

Αν θέλετε να κάνετε πραγματικότητα τις φετίχ φαντασιώσεις σας, σάς προτείνουμε να δημοσιεύσετε μια δωρεάν αγγελία στο Xlist.gr και να περιηγηθείτε στη λίστα των υπαρχόντων αγγελιών. Ίσως υπάρχουν ήδη άνθρωποι που μπορείτε να γνωρίσετε και αναζητούν ακριβώς τα ίδια πράγματα με εσάς.

Απαιτούνται μόνο 1-2 λεπτά για να δημοσιεύσετε την αγγελία σας. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε ακριβώς τι ψάχνετε, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Μέσω αυτών των πληροφοριών, άλλα μέλη του Xlist.gr που ενδιαφέρονται για την αγγελίας σας θα επικοινωνήσουν μαζί σας. Μπορείτε να συζητήσετε τις φαντασιώσεις σας, τις προσδοκίες σας και τα όριά σας πιο αναλυτικά. Να θυμάστε, πριν αρχίσετε αυτή τη νέα συναρπαστική εμπειρία, θα ήταν καλύτερο να συναντηθείτε με το υποψήφιο ταίρι σας σε έναν ουδέτερο χώρο, απλώς για ένα ποτό και λίγη συζήτηση. Μόνο αν υπάρχει χημεία μπορείτε να πάτε στο επόμενο επίπεδο και να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας μαζί.