Προσθήκη νέας διαφήμισης εγγραφή Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή!

Αγγελίες Στοματικού Σεξ

Αγγελίες Στοματικού Σεξ: Θέλετε να δοκιμάσετε τις απολαύσεις του στοματικού σεξ; Στο Xlist.gr θα βρείτε αγγελίες από άνδρες, γυναίκες και ζευγάρια που αναζητούν τις ίδιες εμπειρίες με εσάς ή επιθυμού να τις προσφέρουν. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε τη δική σας αγγελία δωρεάν και να λάβετε μηνύματα από άτομα που αναζητούν την ίδια απόλαυση. Βυθιστείτε στη σεξουαλική διασκέδαση και απολαύστε ερωτικές στιγμές.

Όλα1276
Όλες οι αγγελίες σε μια σελίδα
Σεξουαλικές Γνωριμίες891
Μόνο αγγελίες πρακτορείων σεξ. Μόνο αγγελίες πρακτορείων δημοσιεύονται εδώ
BDSM62
Για τους λάτρεις του BDSM. Αγγελίες σχετικές με BDSM. Εδώ μπορείτε να βρείτε υποτακτικό/ή ή αφέντη/αφέντρα
Φετίχ53
Για όσους έχουν φετίχ. Αγγελίες για κάθε είδους φετίχ και για όλα τα γούστα.
Διαδικτυακό σεξ30
Για όσους αναζητούν διαδικτυακό σεξ, cyber sex ή τηλεφωνικό σεξ. Αγγελίες με ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο.
Επαγγελματίες συνοδοί69
Αγγελίες ανεξάρτητων συνοδών για γυναίκες. Αγγελίες γυναικών-συνοδών με αμοιβή
Στοματικό σεξ39
Για τους λάτρεις του στοματικού σεξ. Αγγελίες για στοματικό σεξ στην {Ελλάδα}.
Swingers5
Πάρτι για ζευγάρια swingers και κάθε είδους εκδήλωση με ανταλλαγή συντρόφων.
Ερωτικά μασάζ24
Ερωτικό μασάζ, χώροι για μασάζ. Αγγελίες με ερωτικό μασάζ για άντρες και γυναίκες.
Άλλα103
Διάφορες αγγελίες για ενήλικες, πωλήσεις sex toys και άλλες προσφορές ή αγγελίες που δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Δεν βρέθηκαν στοιχεία
1 2 3

Αγγελίες για στοματικό σεξ στην Ελλάδα

Για να βρείτε έναν παρτενέρ που ενδιαφέρεται για στοματικό σεξ, το Xlist.gr είναι το κατάλληλο μέρος. Υπάρχει ακόμα και μια ξεχωριστή κατηγορία σε αυτό το πόρταλ για αγγελίες που σχετίζονται με τις απολαύσεις του στοματικού σεξ.

Στην αγγελία συνήθως αναφέρεται αν το άτομο που την έχει δημοσιεύσει αναζητά κάποιον/κάποια για να του κάνει στοματικό σεξ ή αν επιθυμεί να προσφέρει ο ίδιος αυτή την απόλαυση σε κάποιον άλλο. Εάν οι δυο παρτενέρ είναι πρόθυμοι και ικανοί να προσφέρουν καλό στοματικό σεξ, η εμπειρία μπορεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστη και για τους δυο.

Οποιοσδήποτε μπορεί να δημοσιεύσει μια αγγελία στον ιστότοπό μας και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Η περιήγηση στον πίνακα αγγελιών είναι επίσης εύκολη και γρήγορη. Εάν σας ενδιαφέρει κάτι, ρίξτε μια ματιά στα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν αφήσει και επικοινωνήστε με το χρήστη που δημοσίευσε την αγγελία για απολαύσετε στοματικό σεξ.

Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο σύντροφο για στοματικό σεξ;

Η εύρεση του κατάλληλου συντρόφου για στοματικό σεξ προϋποθέτει καλές ικανότητες στο αντικείμενο, καθώς και καλή επικοινωνία των δύο πλευρών, ώστε να συζητηθούν οι προτιμήσεις και τα όρια του καθενός. Καταρχάς, είναι σημαντικό να αναφέρετε στην αγγελίας σας το τι ακριβώς αναζητάτε. Κατά την επικοινωνία με τον παρτενέρ σας πρέπει να κατανοήσετε τι σας αρέσει και σε τι είστε άνετοι πριν από την πράξη, ώστε να μπουν τα απαραίτητα όρια με αυτόν τον τρόπο.

Κατά την αξιολόγηση των πιθανών παρτενέρ, αναζητήστε κάποιον που εκτιμά τη συγκατάθεση και την ανοικτή επικοινωνία κατά τη διάρκεια του σεξ. Ένας καλός σύντροφος είναι πάντα πρόθυμος να σας ικανοποιήσει, καθώς επίσης να σεβαστεί τα όρια και τις επιθυμίες σας.

Η συμβατότητα μεταξύ ανθρώπων είναι ένα άλλο στοιχείο που μπορεί να κάνει το στοματικό σεξ καλύτερο, όταν υπάρχει. Ένας σύντροφος που είναι προσεκτικός και δείχνει την απαραίτητη προσοχή στις επιθυμίες σας έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να σας χαρίσει περισσότερη ευχαρίστηση κατά την πράξη και να δείξει ενδιαφέρον για να εξασφαλίσει την απόλαυση σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, καθώς αποτελεί ίσως τον πιο στενό τρόπο διέγερσης πολύ ευαίσθητων περιοχών του σώματος.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι η υγιεινή. Βεβαιωθείτε ότι και εσείς και ο σύντροφός σας διατηρείτε καλή προσωπική υγιεινή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την άνεση και για τη μείωση ενδεχόμενων κινδύνων για την υγεία.

Οι ασφαλείς απολαύσεις του στοματικού σεξ στο Xlist.gr

Στον ιστότοπό μας, ο καθένας μπορεί να περιηγηθεί στον πίνακα αγγελιών ή να δημοσιεύσει μια αγγελία δωρεάν. Με αυτόν τον τρόπο, άνθρωποι που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο, το Λάρισα, τη Βόλο και άλλες πόλεις μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλο και να περάσουν χρόνο γεμάτο ερωτική διασκέδαση. Το στοματικό σεξ μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, καθώς επίσης να νιώσετε έντονη ευχαρίστηση και χαλάρωση αν βρείτε τους κατάλληλους συντρόφους.

Πάντα να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους που γνωρίζετε μόνο εικονικά. Σας συνιστούμε να κανονίσετε την πρώτη σας συνάντηση σε ένα ουδέτερο περιβάλλον σε δημόσιο μέρος. Αν ταιριάξετε και περνάτε καλά μπορείτε να τη μεταφέρετε σε ένα άνετο και πιο απομονωμένο μέρος όπου μπορείτε να αφεθείτε στην απόλαυση.

Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη όλες αυτές τις πτυχές, θα είστε σε θέση να βρείτε συντρόφους με τους οποίους το στοματικό σεξ μπορεί να είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό. Δεκάδες αγγελίες για στοματικό σεξ σας περιμένουν τώρα!