Προσθήκη νέας διαφήμισης εγγραφή Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή!

Ζευγάρι Αναζητά Άνδρα στην Thessaloníki

Αν είστε ζευγάρι που αναζητά άντρα για να εμπλουτίσει τη σεξουαλική του ζωή με νέες εμπειρίες, είστε στο σωστό μέρος. Εδώ μπορείτε να δημοσιεύσετε μια αγγελία ή να δείτε αγγελίες άλλων ατόμων που ψάχνουν γνωριμίες με ζευγάρια για τρίο ή cuckold σεξ. Στο Xlist.gr κάθε ζευγάρι μπορεί να βρει ένα τρίτο άτομο για διασκέδαση.

Όλα1276
Όλες οι αγγελίες σε μια σελίδα
Σεξουαλικές Γνωριμίες891
Μόνο αγγελίες πρακτορείων σεξ. Μόνο αγγελίες πρακτορείων δημοσιεύονται εδώ
BDSM62
Για τους λάτρεις του BDSM. Αγγελίες σχετικές με BDSM. Εδώ μπορείτε να βρείτε υποτακτικό/ή ή αφέντη/αφέντρα
Φετίχ53
Για όσους έχουν φετίχ. Αγγελίες για κάθε είδους φετίχ και για όλα τα γούστα.
Διαδικτυακό σεξ30
Για όσους αναζητούν διαδικτυακό σεξ, cyber sex ή τηλεφωνικό σεξ. Αγγελίες με ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο.
Επαγγελματίες συνοδοί69
Αγγελίες ανεξάρτητων συνοδών για γυναίκες. Αγγελίες γυναικών-συνοδών με αμοιβή
Στοματικό σεξ39
Για τους λάτρεις του στοματικού σεξ. Αγγελίες για στοματικό σεξ στην {Ελλάδα}.
Swingers5
Πάρτι για ζευγάρια swingers και κάθε είδους εκδήλωση με ανταλλαγή συντρόφων.
Ερωτικά μασάζ24
Ερωτικό μασάζ, χώροι για μασάζ. Αγγελίες με ερωτικό μασάζ για άντρες και γυναίκες.
Άλλα103
Διάφορες αγγελίες για ενήλικες, πωλήσεις sex toys και άλλες προσφορές ή αγγελίες που δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Ζευγάρι αναζητά άντρα, άντρας αναζητά ζευγάρι: ομαδικό σεξ

Για ζευγάρια και άνδρες που αναζητούν ο ένας τον άλλον για ομαδικό σεξ, μάλλον δεν υπάρχει πιο βολικός τρόπος για να βρουν αυτό που ζητούν από το Xlist.gr. Το να δημοσιεύσετε ή να βρείτε αγγελίες εδώ είναι εντελώς δωρεάν, οπότε το να βγείτε ραντεβού δεν κοστίζει τίποτα. Μπορείτε να είστε σαφείς στην αγγελία σας για το τι αναζητάτε: ;Eνα φίλο, έναν τέλειο εραστή, ένα πλατωνικό σύντροφο για μια πολυγαμική σχέση, έναν δούλο για παιχνίδι BDSM ή φετίχ ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης μπορείτε να φιλτράρετε τις αγγελίες ανά δημοφιλία και ημερομηνία δημοσίευσης, καθώς και ανά τοποθεσία και ηλικία των ατόμων που τις δημοσίευσαν. Αυτά τα εργαλεία κάνουν τις αναζητήσεις σας πολύ ευκολότερες και την προσωπική σας ζωή πιο διασκεδαστική.

Η εύρεση ενός τρίτου άντρα για ομαδικό σεξ δεν είναι πραγματικά εύκολη στις συμβατικές ιστοσελίδες γνωριμιών. Ουσιαστικά είναι πολύ πιο γρήγορο και εύκολο να δημιουργήσετε μια αγγελία στο Xlist.gr ή να γράψετε μηνύματα σε μέλη που έχουν ήδη ανεβάσει αγγελίες. Εδώ μπορείτε να βρείτε άντρες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα ή οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας.

Γιατί ένα ζευγάρι αναζητά άντρα στο Xlist.gr;

Τα ζευγάρια αναζητούν άντρες στο Xlist.gr για τρεις βασικούς λόγους: Γιατί είναι μια μεγάλη κοινότητα, γιατί υπάρχει αξιοπιστία και ασφάλεια.

Λόγω του ότι η δημοσίευση αγγελιών στο Xlist.gr είναι δωρεάν, η κοινότητα μας ολοένα και μεγαλώνει. Κάθε ζευγάρι θα μπορεί να δει και να επιλέξει από τις τελευταίες και πιο δημοφιλείς αγγελίες. Όσον αφορά την αξιοπιστία, αξίζει να αναφέρουμε ότι εδώ κάθε αγγελία περιλαμβάνει φωτογραφίες και κείμενο αναζήτησης, ώστε να γίνεται πιο εύκολο το φιλτράρισμα των αγγελιών από τους ενδιαφερόμενους . Αυτό καθιστά εύκολο το να δείτε ποιοι άντρες σας ενδιαφέρουν και ποιοι αξίζουν την προσοχή σας.

Τέλος, η ασφάλεια: Τα ζευγάρια που αναζητούν άντρα, και αντίστοιχα οι άντρες που αναζητούν ένα ζευγάρι, μπορούν να ξεκινήσουν την επικοινωνία εξ αποστάσεως για να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι στην άλλη πλευρά έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης, προτιμήσεις και ότι τ ραντεβού για σεξ μαζί τους θα είναι διασκεδαστικό.