Προσθήκη νέας διαφήμισης εγγραφή Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή!

Ζευγάρι Αναζητά Ζευγάρι

Όταν ένα ζευγάρι αναζητά άλλο ζευγάρι για ιδιωτικές στιγμές και σεξ, αυτό αποκαλείται swinging. Αυτό το χόμπι (μπορούμε να το αποκαλέσουμε και φετίχ) ενώνει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το σύμβολο των swingers είναι ένας ανάποδος ανανάς, οπότε μπορείτε να τον εντοπίσετε σε πολλές χώρες και μέρη. Έτσι δείχνει ένα ζευγάρι ή ένα άτομο στον πραγματικό κόσμο ότι αναζητά άλλους swingers ή ζευγάρια. Ωστόσο, είναι δύσκολο να βρείτε συντρόφους με αυτόν τον τρόπο. Είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε ένα άλλο ζευγάρι έτοιμο για ομαδικό σεξ ή ανταλλαγή συντρόφων στο Xlist.gr.

Όλα1276
Όλες οι αγγελίες σε μια σελίδα
Σεξουαλικές Γνωριμίες891
Μόνο αγγελίες πρακτορείων σεξ. Μόνο αγγελίες πρακτορείων δημοσιεύονται εδώ
BDSM62
Για τους λάτρεις του BDSM. Αγγελίες σχετικές με BDSM. Εδώ μπορείτε να βρείτε υποτακτικό/ή ή αφέντη/αφέντρα
Φετίχ53
Για όσους έχουν φετίχ. Αγγελίες για κάθε είδους φετίχ και για όλα τα γούστα.
Διαδικτυακό σεξ30
Για όσους αναζητούν διαδικτυακό σεξ, cyber sex ή τηλεφωνικό σεξ. Αγγελίες με ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο.
Επαγγελματίες συνοδοί69
Αγγελίες ανεξάρτητων συνοδών για γυναίκες. Αγγελίες γυναικών-συνοδών με αμοιβή
Στοματικό σεξ39
Για τους λάτρεις του στοματικού σεξ. Αγγελίες για στοματικό σεξ στην {Ελλάδα}.
Swingers5
Πάρτι για ζευγάρια swingers και κάθε είδους εκδήλωση με ανταλλαγή συντρόφων.
Ερωτικά μασάζ24
Ερωτικό μασάζ, χώροι για μασάζ. Αγγελίες με ερωτικό μασάζ για άντρες και γυναίκες.
Άλλα103
Διάφορες αγγελίες για ενήλικες, πωλήσεις sex toys και άλλες προσφορές ή αγγελίες που δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Δεν βρέθηκαν στοιχεία
1 2 3

Ζευγάρι αναζητά ζευγάρι

Όταν ένα ζευγάρι αναζητά ένα άλλο ζευγάρι για ιδιωτικές στιγμές και σεξ, αυτό αποκαλείται swinging. Ή ελληνιστί, ανταλλαγή συντρόφων. Το swinging, σαν σεξουαλική δραστηριότητα, ενώνει εκατομμύρια ανθρώπων ανά τον κόσμο. Το σύμβολο των swingers είναι ένας ανάποδος ανανάς και, αν προσέξετε, μπορείτε να το εντοπίσετε σε πολλά καταστήματα και τοποθεσίες. Με το σύμβολο αυτό ένα ζευγάρι ή ένα άτομο δηλώνει διακριτικά ότι αναζητά άλλους swingers ή ζευγάρια. Ωστόσο, είναι δύσκολο και αναποτελεσματικό να αναζητήσεις συντρόφους με αυτόν τον τρόπο. Γι’ αυτό, είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις ένα άλλο ζευγάρι έτοιμο για ομαδικό σεξ ή ανταλλαγή συντρόφων στο Xlist.gr.

Ζευγάρια που αναζητούν ζευγάρι για ομαδικό σεξ

Για τα ζευγάρια, η εύρεση άλλων ζευγαριών για swinging γίνεται πολύ απλή διαδικασία μέσα από το Xlist.gr. Εδώ μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες αγγελίες σχετικά με αυτό το αντικείμενο σε ένα μέρος. Μπορείτε επίσης να τις ταξινομήσετε ανά ημερομηνία δημοσίευσης ή δημοφιλία, ακόμα και ανά θέμα. Έτσι, τα ζευγάρια μπορούν να βρουν άλλα ζευγάρια για swinging σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλο ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα. Ανεξάρτητα από την εμπειρία ή την ηλικία σας, μπορείτε να δημοσιεύσετε μια αγγελία και να λάβετε μηνύματα από άλλα μέλη, ή μπορείτε να τους στείλετε μήνυμα μόνοι σας.

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε με ποιον θέλετε να μιλήσετε και να συζητήσετε τις προσδοκίες, τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις σας πριν κανονίσετε ραντεβού. Εκτός από την αναζήτηση ζευγαριών, στο Xlist.gr μπορείτε να βρείτε και έναν άλλο άντρα ή γυναίκα που θα θέλατε να προσκαλέσετε στο κρεβάτι σας για σεξ. Και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι τα ραντεβού για σεξ και οι αγγελίες εδώ είναι εντελώς δωρεάν.

Γιατί τα ζευγάρια αναζητούν ζευγάρια στο Xlist.gr;

Επειδή στο Xlist.gr οι αγγελίες όπου ζευγάρια ψάχνουν για ζευγάρι είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να ανεβάσετε μια αγγελία μόνοι σας σε λιγότερο από δύο λεπτά, ή να εγγραφείτε φτιάχνοντας ένα λογαριασμό και να ψάξετε για αγγελίες swinging.

Αν μια αγγελία είναι αναληθής, προσβλητική ή εκτός θέματος, μπορείτε να την αναφέρετε στη διαχείριση της σελίδας μας. Ελέγχουμε κάθε δημοσίευση και αν διαπιστωθεί ότι είναι ακατάλληλη για ζευγάρια που αναζητούν άλλα ζευγάρια για σεξ, θα αφαιρέσουμε την ανάρτηση για να διατηρήσουμε την κοινότητά μας ασφαλή και αξιόπιστη.

Συνιστούμε στα ζευγάρια να συζητήσουν τα όριά τους με το άλλο ζευγάρι πριν συναντηθούν και, αν πρόκειται να ανταλλάξετε συντρόφους ή να έχετε ομαδικό σεξ για πρώτη φορά, βεβαιωθείτε ότι έχετε συζητήσει όλα όσα πρέπει από την αρχή.