Προσθήκη νέας διαφήμισης εγγραφή Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή!

Ζευγάρι Αναζητά Γυναίκα

Ένα ζευγάρι αναζητά γυναίκα πολλές φορές για να ανανεώσει τη σεξουαλική του ζωή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το τρίτο πρόσωπο μπορεί να δώσει άλλη δυναμική στο κρεβάτι του ζευγαριού. Στο Xlist.gr μπορείτε να δημοσιεύσετε αγγελίες σαν ζευγάρι που ψάχνει γυναίκα ή, αν είστε ήδη γυναίκα, να διαβάσετε αγγελίες από ζευγάρια που ψάχνουν για γυναίκες.

Όλα1298
Όλες οι αγγελίες σε μια σελίδα
Σεξουαλικές Γνωριμίες892
Μόνο αγγελίες πρακτορείων σεξ. Μόνο αγγελίες πρακτορείων δημοσιεύονται εδώ
BDSM62
Για τους λάτρεις του BDSM. Αγγελίες σχετικές με BDSM. Εδώ μπορείτε να βρείτε υποτακτικό/ή ή αφέντη/αφέντρα
Φετίχ54
Για όσους έχουν φετίχ. Αγγελίες για κάθε είδους φετίχ και για όλα τα γούστα.
Διαδικτυακό σεξ30
Για όσους αναζητούν διαδικτυακό σεξ, cyber sex ή τηλεφωνικό σεξ. Αγγελίες με ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο.
Επαγγελματίες συνοδοί86
Αγγελίες ανεξάρτητων συνοδών για γυναίκες. Αγγελίες γυναικών-συνοδών με αμοιβή
Στοματικό σεξ40
Για τους λάτρεις του στοματικού σεξ. Αγγελίες για στοματικό σεξ στην {Ελλάδα}.
Swingers5
Πάρτι για ζευγάρια swingers και κάθε είδους εκδήλωση με ανταλλαγή συντρόφων.
Ερωτικά μασάζ25
Ερωτικό μασάζ, χώροι για μασάζ. Αγγελίες με ερωτικό μασάζ για άντρες και γυναίκες.
Άλλα104
Διάφορες αγγελίες για ενήλικες, πωλήσεις sex toys και άλλες προσφορές ή αγγελίες που δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Δεν βρέθηκαν στοιχεία
1 2 3

Ζευγάρι αναζητά γυναίκα, γυναίκα αναζητά ζευγάρι: Ομαδικό σεξ

Αν βαρεθήκατε τη συνήθη ρουτίνα στο σεξ και θέλετε να έχετε όσες περισσότερες νέες εμπειρίες είναι δυνατόν, γυναίκες και ζευγάρια μπορούν να αναζητήσουν αναζητήσουν ο ένας τον άλλον. Αν βρείτε μια αγγελία που σας αρέσει στο Xlist.gr μπορείτε να γνωριστείτε, να συνομιλήσετε και, φυσικά, να ζήσετε μια νέα συναρπαστική εμπειρία.

Η δημοσίευση μιας νέας αγγελίας είναι εντελώς δωρεάν, οπότε είναι εύκολο και γρήγορο για ζευγάρια να βρουν γυναίκες ή το αντίστροφο. Μπορείτε να δώσετε βασικές πληροφορίες για τον εαυτό σας, αλλά και για το τι αναζητάτε, να ανεβάσετε φωτογραφίες, τοποθεσία και στοιχεία επικοινωνίας. Βάσει αυτών, θα επικοινωνήσει μαζί σας το ζευγάρι ή η γυναίκα που ενδιαφέρεται και μπορείτε να συζητήσετε τις λεπτομέρειες της συνάντησης.

Το ομαδικό σεξ, το swinging, το BDSM και τα φετίχ είναι πολύ δημοφιλείς μορφές ραντεβού. Γι' αυτό αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να βρείτε ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα που έχουν τα ίδια σεξουαλικά γούστα με εσάς.

Γιατί ένα ζευγάρι να αναζητήσει γυναίκα στο Xlist.gr;

Τα ζευγάρια αναζητούν γυναίκες εδώ για αρκετούς λόγους. Πρώτον, η δημοσίευση μιας αγγελίας είναι δωρεάν, οπότε υπάρχει πάντα μεγάλη γκάμα επιλογών. Επίσης είναι εύκολο να φιλτράρετε τις αγγελίες έτσι ώστε να βλέπετε μόνο αυτές που ικανοποιούν τα γούστα και τις προτιμήσεις σας, όπως για παράδειγμα εκείνες όπου μια γυναίκα αναζητά ζευγάρια για σεξ.

Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι ότι όλες οι αγγελίες μπορούν επίσης να φιλτραριστούν ανά δημοφιλία ή ημερομηνία δημοσίευσης, οπότε θα βλέπετε πάντα τις πιο δημοφιλείς και τις πιο πρόσφατα δημοσιευμένες. Και τέλος, το πόρταλ μας είναι ένας απόλυτα ασφαλής χώρος για να κάνει κανείς νέες γνωριμιες. Οι αγγελίες που δημοσιεύονται είναι πάντα αληθινές και διασφαλίζουν τον απαιτούμενο σεβασμό στις προτιμήσεις και την προσωπικότητα κάθε ανθρώπου. Επομένως αν μια αγγελία είναι προσβλητική, εντελώς εκτός θέματος ή αναρτημένη από ένα ψεύτικο χρήστη, μπορεί να αναφερθεί και η διοίκησή μας θα προσπαθήσει να την αφαιρέσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτό προσφέρει έναν διασκεδαστικό, ασφαλή και άνετο χώρο για τα ζευγάρια να βρουν γυναίκες.